Media

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε την προσφορά που του έκανε ο Acun και μας... έπεσαν τα σαγόνια!

Gossip-tv Team

Το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι ο Πάνος Ιωαννίδης μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχαν δεχτεί δελεαστική πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για συνεργασία με αντάλλαγμα ένα αστρονομικό ποσό με... πολλά μηδενικά!

Η πρόταση, σύμφωνα με τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν να εγκαταλείψουν τα πλατό του MasterChef που εδώ και τόσα χρόνια σημειώνει επιτυχία στο Star και να βρεθούν στα πλατό του νέου Top Chef που ήδη είναι στον αέρα με επίσης κορυφαίους σεφ.

Την κατάληξη αυτής της πρότασης τη γνωρίζουμε αφού οι τρεις σεφ του MasterChef είπαν όχι παρ' όλο που η πρόταση ήταν δελεαστική από τον Τούρκο παραγωγό όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», τόνισε ο γνωστός σεφ.

Και συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας:

«Ο Σωτήρης μια χαρά, ο Λεωνίδας μια χαρά και για μένα… κάτι θα ‘χει ο Θεός. Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved