Media

Η Γη της Ελιάς: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: Η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει ξανά τη Μάνη

Gossip-tv Team

Η γη της Ελιάς: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA και απόψε θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο!

Η Μαργαρίτα συνέρχεται κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο. Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο.

Ο Στέφανος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει τη μητέρα του, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες. Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως θα κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη κι όλοι αγωνιούν για το περιεχόμενο της. Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved