Media

Θεοδώρα Ρασέλ: «Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για το χρώμα μου... Πέρασα μέχρι και κατάθλιψη»

Gossip-tv Team

Η πρώην παίκτρια του Greece's Next top Model 3, Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. Μάλιστα, μίλησε και για την κόντρα της με την Μέγκι Ντρίο, η οποία έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Ρασέλ "δεν είναι μοντέλο".

Καλεσμένη στην εκπομπή "Οpen Weekend", βρέθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM3, Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί και αργότερα ως έφηβη, με τους συμμαθητές της να της ασκούν έντονο bullying σχετικά με το χρώμα και την εμφάνισή της. Η ίδια παραδέχτηκε πως όλη αυτή η κατάσταση την είχε ωθήσει στο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό, για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει και τελικά είναι κάτι, που την έχει σημαδέψει πολύ.

"Πρέπει να μιλάμε. Πολλές φορές ακούω τελευταία "φτάνει, έχει γίνει μόδα". Δεν είναι έτσι, απλώς όντως ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Και όταν κάνει την αρχή κάποιος, τότε μιλάνε και οι άλλοι. Εγώ που είμαι και φαίνομαι πολύ δυναμική, όταν ήμουν μικρή στο σχολείο δέχτηκα πολύ έντονα το κομμάτι του bullying. Πέρασα μέχρι και κατάθλιψη, πήγαινα σε ψυχολόγο στο Γυμνάσιο. Είναι πολύ άσχημο να περνάς και να ακούς από άλλους "η μαύρη" ή "η χοντρή". Είναι πολύ άσχημο. Το είχα πει στους γονείς μου τότε", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρασέλ.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και στη Μέγκι Ντρίο, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει η δεύτερα εναντίον της, σχετικά με το ότι δεν είναι μοντέλο:

"Όσον αφορά τη δήλωσή της ότι δεν είμαι μοντέλο, μιλάνε οι δουλειές μου. Περίμενα ότι ειδικά μετά το GNTM, θα είχε λίγη ανθρωπιά μέσα της, αλλά έχει μόνο αρνητικούρα. Θα πρέπει να προσέχει τις δηλώσεις της, γιατί είναι άκυρες", δήλωσε η Μέγκι Ντρίο, με την Ρασέλ να απαντά πως την θεωρεί μοντέλο για τα δεδομένα της Ελλάδας και για το Instagram, ενώ ανέφερε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με αυτό το θέμα γιατί δεν υπάρχει και λόγος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved