Media

Τσουρός κατά Παπαθωμά: «Πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Λιάγκα;»-Όσα είπε on air στο Mega Καλημέρα

Gossip-tv Team

O Κώστας Τουρός τόνισε: «Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”. Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής»!

Και πρόσθεσε: «Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει. Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο παρουσιαστής και να κάνει τις παρεμβάσεις του και τις ερωτήσεις του. Αλλιώς λέγεται διάγγελμα, αλλιώς λέγεται αμπελοφιλοσοφία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα, η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα επειδή τον ρώτησε αν είναι ένας αυτόκλητος Δον Κιχώτης, δεν μπορώ να καταλάβω. Και εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μια εκπομπή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος να βγαίνεις μετά και να κράζεις αυτόν που σου έκανε τη συνέντευξη. Ας μην πήγαινες. Εντάξει να στηρίξεις τον σύζυγό σου, αλλά είσαι και στο ίδιο κανάλι. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί αυτό»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τσουρός κατά Παπαθωμά: «Πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Λιάγκα;»-Όσα είπε on air στο Mega Καλημέρα

«Καταπέλτης» η Παπαθωμά για τον Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της συνέντευξης»

Ένταση στο Πρωινό: Λιάγκας σε Πετράκο: «Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved