Media

Νίκος Κουρής: Έτσι είπε το «ναι» στις Άγριες Μέλισσες - Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Ζάχου! (Video)

Gossip-tv Team

O Νίκος Κουρής στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη στις Άγριες Μέλισσες και πως είπε το «ναι» για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά!

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία η παρέα, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, πολύ καλός ο σκηνοθέτης και το σενάριο. Πολύ καλό το φως, η εικόνα. Πολύ καλή η διεύθυνση φωτογραφίας, που για εμένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η εικόνα θυμίζει σινεμά κι έχει μια ατμόσφαιρα. Είναι τέχνη και κάθε μέρα αυτό που βλέπεις θέλει πολύ κόπο. Για όλα αυτά είπα ναι. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα και τον κόσμο που το αγαπάει.»!

Και πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος δεν ξέρεις τι ρόλος είναι ακριβώς. Είναι πολύ ιδεαλιστής, ο πιο καλός από όλους γιατί δεν έχει μυστικά κίνητρα και φιλοδοξίες. Έχει μια ιδεολογία, μια ελπίδα ότι η Χούντα θα φέρει κάτι καλό. Είναι στην πλάνη του και πολλοί υπήρξαν έτσι, όχι μόνο δικτάτορες. Μου αρέσει ως ηθοποιός αυτή η πλάνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Ζάχο Λυκογιάννη που θα υποδυθεί ο Νίκος Κουρής!

H εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Συνέβη μια φορά, έφυγα από την πρόβα και έγινε χαμός»

Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Κουρή από τα γυρίσματα - To νέο του look

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved