Media

Μαρία Φιλίππου: «Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν σήμερα το πρωί (20/10) η Μαρία Φιλίππου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», για το κίνημα #metoo και για την παράσταση «Συνοικία το όνειρο» όπου πρωταγωνιστεί.
«Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στη «Γη της Ελιάς».

Η μυθοπλασία γυρνάει στη ρίζα. Έχω την τύχη να δουλεύω στη σειρά με υπέροχους ηθοποιούς και ανθρώπους που εκτιμώ. Η Μέλπω είναι ένας κόντρα ρόλος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια μάνα να αφήνει το παιδί της. Είναι για μένα αδιανόητο. Για να παίξω τον ρόλο πρέπει όμως να τη δικαιολογήσω, αλλιώς δεν θα μπορούσα», είπε η ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Στη συνέχεια η Μαρία Φιλίππου αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, δηλώνοντας ότι: «Το θέατρο ξεκαθάρισε τη θέση του. Πήρε θέση. Εγώ δεν το έκανα γιατί ντρεπόμουν να το κάνω. Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Είπαμε τι γίνεται. Όμως δεν πρέπει και οι άλλοι κλάδοι να το κάνουν;».



Παράλληλα, σημείωσε πως «το θέατρο δεν είναι αυτό». «Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία και δεν θέλω να μπλέκουμε τα πράγματα. Είπαμε και λέμε ακόμα. Ακόμα γίνονται καταγγελίες. Τα μίντια που έχουν δύναμη πρέπει να φωτίσουν την ωραία πλευρά του θεάτρου. Με όσα ακούσαμε, αρρωστήσαμε. Περπάταγα και μίλαγα μόνη μου. Πάντα ξέραμε για τέτοια περιστατικά».

Επίσης, μίλησε με πολλή αγάπη για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Συνοικία το όνειρο», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που κάνει πρεμιέρα απόψε (20/10): «Δουλεύουμε για την παράσταση αυτή από πέρυσι τον Αύγουστο. Είναι σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Νιώθω όμορφα που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Είναι μια συνοικία που έχει καβγάδες, κλάμα, αγάπη».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς Spoiler: Η Μαρία Φιλίππου εισβάλλει απόψε στη σειρά - Η ηρωίδα που θα υποδυθεί

Μαρία Φιλίππου: Η selfie της από την παραλία είναι μοναδική - Οι πρώτες βουτιές της

Μαρία Φιλίππου: «Το να παίζει ένας ηθοποιός στην «Αγγελική» είναι τεράστιο προνόμιο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved