Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη συνέντευξη στο Fishy (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μιλούν για την παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», τη σχέση τους και την εμφάνιση της Κατερίνας στο Fishy!

«Μετά από 1,5 χρόνο είναι καιρός να ανέβει ξανά η παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Δουλεύω σε ένα εργοστάσιο και ερωτεύομαι, αγαπώ μία γυναίκα και την παντρεύομαι. Καμία σχέση με την Κατερίνα στην παράσταση!», είπε o ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Στην σκηνή δεν πολυσυνεργαζόμαστε, γιατί δεν μοιραζόμαστε πολλές σκηνές. Αυτός είναι Πόντιος, εγώ είμαι σε άλλα μέρη της παράστασης, σίγουρα όμως νιώθω πολύ ασφάλεια», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Τα γυρίσματα του Fishy έχουν τελειώσει» είπε και αποκάλυψε πως η Κατερίνα Γερονικολού θα εμφανιστεί ως καλεσμένη: «Την στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στην συνέντευξη για το Fishy, είμασταν μεσοπέλαγα, τι θα μπορούσε να κάνει;».

Η Κατερίνα Γερονικολού μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το πειραχτήρι στην παράσταση σίγουρα δεν είμαι εγώ, είναι η Μιμή Ντενίση. Βεβαίως και βοηθάω τον Γιάννη στην οργάνωση, τους πάντες βοηθάω… Όσοι είναι κοντά μου φεύγουν πιο πειθαρχημένοι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τσιμιτσέλης: Το κινηματογραφικό φιλί με τη Χρηστίδου, η σχέση με την κόρη του και η Γερονικολού

Mega Καλημέρα: Πρεμιέρα για το «Fishy» με καπετάνιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και καλεσμένο τον Κιάμο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved