Media

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη: «Είχα φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»! (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε την δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά από έναν χωρισμό και περιγράφει τη στιγμή που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή, «Απλές Κουβέντες», η οποία θα προβληθεί απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα στο Open.

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα» πρόβαλλε ένα μικρό απόσπασμα, το οποίο βλέπουμε τον ηθοποιό να περιγράφει τη στιγμή που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα… μετανιώσει», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και συνέχισε: «Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που αισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά. Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χρανιώτης: Τα γενέθλια της συζύγου του, το πάρτι έκπληξη και η διαφορά ηλικίας (video)

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο! Oι πρώτες φωτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved