Media

Έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη on camera

Gossip-tv Team

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Παγίδα» και ρωτήθηκε από την ρεπόρτερ του Happy Day αν η κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι έγκυος.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι έγκυος. Μακάρι να γίνω παππούς. Δεν ξέρω πώς ακούστηκε, αυτά είναι στην αυθαιρεσία αυτών που γράφουν»!

Και πρόσθεσε: «Όταν το διάβασα είπα: “Λες; Μακάρι Θεέ μου! Μακάρι να μείνει έγκυος”» κατέληξε με χαμόγελο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Συρίγος είχε συναντήσει την τραγουδίστρια στο θέατρο Άλσος για την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι πριν λίγο καιρό και είχε απαντήσει στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί: «Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί και για αυτό… Όταν γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η απάντηση του άντρα της, Σπύρου Δημητρίου on camera

Ζουγανέλη: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved