Media

GNTM: Το κορίτσι που αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας, σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος-Τι δηλώνει

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ασημάκη, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού ενώ πέρασε από τους κριτές στο GNTM αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και που θα τη δυσκόλευε πολύ αν συνέχιζε

Η Ελένη πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία, γεγονός που την ανάγκαζε ανά 14 μέρες να κάνει μετάγγιση αίματος. Όπως αποκάλυψε όμως στην εκπομπή Love it, πλέον, με την εξέλιξη της επιστήμης, υπάρχει και άλλη μέθοδος αντιμετώπισης της ασθένειάς της που έχει να κάνει μόνο με ένα χάπι!

Όπως είπε στην εκπομπή: «Είμαι πάσχουσα μικροδρεπανικυτταρικής αναιμίας και πριν δύο χρόνια που είχα συμμετάσχει μεταγγιζόμουν ανά 14 ημέρες. Δηλαδή πήγαινα τακτικά στο νοσοκομείο αλλά μετά το παιχνίδι επικοινώνησαν κάποια άτομα που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα και μου λένε καλά γιατί μεταγγίζεσαι δεν ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η θεραπεία με χάπι;

Δεν με είχαν ενημερώσει οι γιατροί μου, δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Δεν είναι λάθος απλά ο κάθε γιατρός δίνει άλλη αγωγή. Παίρνω ένα χάπι την ημέρα και δεν χρειάζεται να πηγαίνω στο νοσοκομείο πλέον.

Με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν μπορούσα να συμμετάσχω στο GNTM γιατί με έπιανε το άδικο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι. Είχα σκεφτεί να δηλώσω ξανά συμμετοχή, αλλά όταν μπήκα στον χώρο ένιωθα ότι δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η νεαρή όμορφη κοπέλα:

Διαβάστε επίσης:

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα... GNTM! (photos)

GNTM: Η συγκινητική εξομολόγηση παίκτριας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις μεταγγίσεις αίματος

GNTM: Η έκκληση on air της Ελένης Ασημάκη για αιμοδοσία: «Άτομα σαν εμένα ζούμε κυρίως μόνο από αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved