Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η μεγαλύτερη ανασφάλεια και το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχει ακούσει

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Παναγοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τις φορές που έχει συγκινηθεί στον αέρα και αποκάλυψε την μεγαλύτερη ανασφάλειά της. 

Η Κατερίνα Παναγόπουλο μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή MEGΑ Καλημέρα

Η δημοσιογράφος τόνισε: «Είμαι υπέρ του να δίνονται ευκαιρίες στο χώρο, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Εγώ δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένας δύσκολος χώρος, ανταγωνιστικός. Υπάρχουν περίεργες αγκωνιές. Όταν έκανα πρώτη φορά δελτίο ήμουν τόσο αφοσιωμένη που δεν πρόλαβα να το νιώσω. Στην πορεία έμαθα σχόλια που μπορεί να είχαν γίνει αλλά αυτά πάντα γίνονται».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε ότι από μικρό παιδί ήθελε να πει δελτίο ειδήσεων. «Ήταν ένα όνειρο που είχα πάντα. Ήταν σαν να κλείνω το μάτι στο κοριτσάκι που το ήθελε. Έχω κάνει όλα αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια. Παρίστανα στον καθρέφτη ότι έλεγα δελτίο ειδήσεων και έκανα και μόνη μου ραδιοφωνικές εκπομπές. Ξεκίνησα από το ραδιόφωνο και χαίρομαι για αυτό. Πρέπει να έχεις περάσει από το ρεπορτάζ για να γίνεις καλός δημοσιογράφος. Δεν έχει τύχει να με υποτιμήσουν επειδή είμαι γυναίκα. Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι αν κάνεις νούμερα και φέρνεις σωστά το ρεπορτάζ δεν τους νοιάζει αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Εκεί που υπάρχει δυσπιστία είναι να σε βάλουν σε δύσκολους τομείς, όπως είναι το οικονομικό ρεπορτάζ».

«Έχω πάψει να κάνω όνειρα, θέλω να ζω την κάθε μέρα. Δεν κάνω ούτε σχέδια ζωής, ούτε σχέδια καριέρας. Από την ώρα που το είπα αυτό χαλάρωσα και το απόλαυσα περισσότερο» δήλωσε η ίδια.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε ότι η μεγαλύτερη ανασφάλειά της είναι να χάσει ανθρώπους που αγαπά. «Είναι το κέντρο του κόσμου οι άνθρωποι που αγαπάω. Μου αρέσει να κάνουμε πράγματα, να καταστρώνουμε πράγματα, να πολεμάμε τον κόσμο μαζί. Φοβάμαι πάντα να μην τους χάσω. Έχω ανασφάλειες σαν γυναίκα. Μήπως δεν είμαι τόσο καλή όσο θέλω. Στη δουλειά μου, στους γύρω μου. Είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου».

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν έχει πρότυπα. «Πάντα πίστευα ότι ακόμα και αν θαυμάζεις ανθρώπους θα έχεις τη δική σου πορεία. Τους έβλεπα όλους, δεν είχα όμως πρότυπο, να πω ‘θα γίνω σαν και αυτόν’. Θα ακουστεί κλισέ αλλά όλοι μου αρέσουν».

«Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει. Αυτό που λένε άνθρωποι του χώρου και είναι ακόμα καλύτερο είναι ‘Κατερίνα είσαι καλό παιδί’ και δεν είναι αυτονόητο. Τελικά αυτό με ενδιαφέρει. Φεύγοντας από δημοσιογραφικά μαγαζιά είναι συγκινητικός ο τρόπος που με χαιρετούν όλοι. και τελικά αυτό μένει να κάνεις καλές σχέσεις και να είσαι καλός άνθρωπος. Δεν έχουν γραφτεί άσχημα πράγματα για μένα. Έχω δεχτεί επίθεση από troll του διαδικτύου. Το τίμιο είναι να λες την άποψή σου. Στο διαδίκτυο μοιράζουνε ψόφους. είναι άγρια τα πράγματα αν λες την άποψή σου ειδικά στα πολιτικά. Πολλές φορές δέχεσαι επιθέσεις και σεξιστικές από ανθρώπους που υποτίθεται μάχονται για αυτό. Με τρώει το χέρι μου να απαντήσω αλλά στο διαδίκτυο δεν το κάνω. Κάποιοι επειδή σου απευθύνονται φαντασιώνονται ότι κάνουν και διάλογο μαζί σου, δεν θέλω να τους το κάνω πραγματικότητα» εξήγησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Θα πολιτευόσουν ποτέ;» ρώτησε τη δημοσιογράφο η Ελεονώρα Μελέτη. «Είχε περάσει από το μυαλό μου σαν σκέψη. Όχι προς το παρόν. Όταν είσαι δημοσιογράφος μπορεί να λες αυτό που πιστεύεις, όταν είσαι πολιτικός πρέπει να ενταχθείς πίσω από μια κομματική γραμμή, να σφίξεις χέρια και δεν θα ήμουν καλή. Εκ του αποτελέσματος δεν θα το έκανα σωστά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη!

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πέρασε η εποχή της σοβαροφάνειας. Κι είμαι απόλυτη σε αυτό»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Παναγοπούλου: «Σοκαρίστηκα και κλείστηκα ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved