Media

Λιανός: «Όταν λείπω στον Άγιο Δομίνικο, θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί μου λείπουν τα παιδιά μου»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ και μίλησε για την καριέρα του μέχρι σήμερα αλλά και για τα τέσσερα παιδιά του που είναι η μεγάλη του αδυναμία!

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι η "εμπλοκή" του στην τηλεόραση ήρθε εντελώς ξαφνικά και τυχαία, όταν μετά το Fame Story όπου συμμετείχε ήρθε η πρόταση να κάνει εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία όπως είπε δεν αγχώθηκε ποτέ.

Ο Γιώργος Λιανός είπε επίσης πως η μουσική είναι η "ερωμένη" του καθώς μέσα από αυτή αποφορτίζεται και νιώθει πολύ καλά. Είπε επίσης πως χρειάστηκε για κάποια διαστήματα να κάνει δύο και τρεις δουλειές καθώς του αρέσει πολύ η δουλειά του, όμως τόνισε πως δεν κοιμάται πολύ κατά τη διάρκεια του 24ώρου.

Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση του Survivor και τις δυσκολίες του καθώς πρέπει να λείπει από την Ελλάδα σχεδόν έξι μήνες. Όπως αποκάλυψε, παίρνει πλέον μαζί του τη σύντροφό του και μητέρα του τέταρτου παιδιού του, όμως εκείνο που δεν συνηθίζεται, όπως τόνισε, είναι η έλλειψη των άλλων τριών μεγαλύτερων παιδιών του, της Αριάνας, του Κωνσταντίνου και του Ιάσωνα.

"Όσες βιντεοκλήσεις και να κάνεις, είναι λίγο δύσκολο" παραδέχτηκε ο παρουσιαστής. Και συνέχισε: "Όταν λείπω στον Άγιο Δομίνικο, ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί μου λείπουν τα παιδιά".

O Γιώργος Λιανός επίσης μίλησε για τον τρόπο που δέχτηκαν τα μεγαλύτερα παιδιά του το μωρό που απέκτησε με τη νέα του σύντροφο. Όπως είπε και τα τρία παιδιά του τσακώνονται για το ποιο θα πάρει αγκαλιά τη μικρούλα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η ατάκα της Παπαρίζου που «έκαψε» τον Λιανό – «Ώπα, ώπα πότε πήγε στρατό;» (video)

Αποκλειστικό: Η έκπληξη του Acun στους κριτές του The Voice και τον Λιανό!

Γιώργος Λιανός: Το σχόλιο για το εξώδικο του Acun στον James, το Survivor και το ενδεχόμενο γάμου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved