Media

Κώστας Τσουρός: Η ερώτηση που δεν περίμενε από την Ελένη και… σάστισε!

Gossip-tv Team

O Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κα μίλησαν για την μεταγραφή τους από τον Alpha στο Mega, τις συνεργασίες του τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία και η παρουσιάστρια του έκανε μία ερώτηση που δεν την περίμενε!

Αρχικά είπε ο Κώστας Τσουρός μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο: «Κοίτα αν σκεφτείς σε ότι έχω κάνει, προσπαθώ πάντα να κρατάω το ενημερωτικό μου κομμάτι. Δηλαδή, τις ειδήσεις και ενημέρωση το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, το αγάπησα πολύ και δεν θέλω ποτέ να το αφήσω», σημείωσε για την ενημέρωση που είναι η μεγάλη του αγάπη.

«Αφορά τον κόσμο το τι γίνεται γύρω μας», δήλωσε σχολιάζοντας πως η ενημέρωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εκπομπής.

«Λέω την άποψη μου σκεπτόμενος τι ο τηλεθεατής θέλει να πει», τόνισε.

«Αν και μου έχουν τύχει και άτυχες στιγμές, στις οποίες ίσως έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Μπορώ να θυμηθώ κάποιες στιγμές οι οποίες ήταν άτυχες. Συνήθως, η κόκκινη γραμμή που βάζω είναι το να μην προσβάλω τον άλλον. Με ενδιαφέρει να μην προσβάλλω τον άλλον και να μην έχω εμπάθεια», ανέφερε για τη λήψη των συνεντεύξεων και τα όρια που είναι αναγκαία για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση ο συνεντευξιαζόμενος.

«Πρέπει να μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει. Εμένα μου αρέσει να κάνω πάρα πολύ και βιογραφικές συνεντεύξεις. Να μιλάω με ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν πράγματα από την αρχή της ζωής τους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Κάνω κουβέντα συζήτηση. Η συζήτηση εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της κουβέντας και αυτό βγαίνει και για αυτό ανοίγονται. Χρησιμοποιώ μία τεχνική η οποία πιστεύω μπορεί να ξεκλειδώσει τον άλλον», συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Τσουρός όταν ερωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για το τι θα τη ρωτούσε εκείνο απάντησε:

«Ξέρεις τι θα με ενδιέφερε σε σένα; Ανεξάρτητα από την επιστροφή σου στην τηλεόραση που είναι θέματα τα οποία συζητάμε, Σε σένα νομίζω ότι θα έψαχνα να βρω τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την τόσο μεγάλη επιτυχία που έχεις κάνει στην τηλεόραση τόσα χρόνια. Θα ήθελα να σου βγάλω πράγματα. Να μου πεις και τις αναποδιές -γιατί σίγουρα θα έχεις περάσει αναποδιές σε όλο αυτό τη διάρκεια της τόσο μεγάλης πορείας- και το τι ήταν αυτό που σε ώθησε να κάνεις πράγματα».

«Με ενδιαφέρει πολύ να ακούω ο άλλος πώς μπόρεσε να φτάσει σε ένα σημείο Α,Β,Γ… όπου έχει φτάσει ο καθένας και να μπορέσει ο τηλεθεατής να ταυτιστεί με αυτό που έχεις περάσει εσύ ή οποιοσδήποτε», τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Δάκρυσε on air - Δεν μπορούσε να πει ούτε λέξη - Δείτε τι συνέβη (Video & Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε κιλά και δείτε τι της συνέβη στον αέρα της εκπομπής της (Video & Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση on air για την πρώτη της εγκυμοσύνη (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved