Media

Έξω φρενών η Καινούργιου: «Όταν μιλάμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, πρέπει να τα πούμε όλα» (video)

Gossip-tv Team

Με αφορμή ένα βίντεο που επρόκειτο να παίξει στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε εναντίον πρώην συνεργατών της στο Open.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για το βίντεο - τρέιλερ του Survivor το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει ούτε ένα πλάνο του James Καφετζή ο οποίος ως γνωστόν έχει διαμάχη με την εταιρία παραγωγής του Survivor.

Με αυτή την αφορμή, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί σε ένα δικό της θέμα που όπως είπε την ενόχλησε ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα είπε:

"Στο Open δεν περνάει ούτε μύγα που να λέγεται Κατερίνα... Υπάρχει νομικό θέμα... Γιατί όταν μιλάμε για κιτρινισμούς, πρέπει να τα πούμε όλα. Όταν μιλάμε για κιτρινισμούς και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, πρέπει να τα πούμε όλα.

Αυτά τα κουίζ που κάνουν, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Και δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες. Αλλά τέλος πάντων... Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!".

Η όμορφη παρουσιάστρια, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι στην προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη δεν παίζουν ούτε ένα δικό της πλάνο, με αφορμή τη διαμάχη που συνεχίζει να έχει με το κανάλι, μετά την αποχώρησή της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη:

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η κοπέλα που στοχοποιήθηκε - Ξέσπασε σε κλάματα (video)

Super Κατερίνα: «Σφάχτηκαν» στον αέρα Καινούργιου - Πετράκος! Ένταση και διαφωνίες

Θύμα διάρρηξης ο Κοκλώνης: Οι δράστες έσπασαν το καμαρίνι του στο J2US! Τι δήλωσε ο ίδιος (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved