Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η κοπέλα που στοχοποιήθηκε - Ξέσπασε σε κλάματα (video)
Media

Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η κοπέλα που στοχοποιήθηκε - Ξέσπασε σε κλάματα (video)

Η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια της συνέντευξης, καθώς σύμφωνα με την ίδια δεν ήθελε να πάρει το θέμα τέτοιες διαστάσεις.

Η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (3/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», της Κατερίνας Καινούργιου.

Η όλη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο Τάσος Ξιαρχό με την ίδια, στο οποίο μιλούσε αρνητικά για τα κιλά της, της έχει προκαλέσει στρες, όπως αναφέρει και η ίδια. Η Μαίρη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά.

«Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ. Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί.

Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό. Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρι. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας».

Θυμίζουμε πως ο χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο που χλεύαζε την Μαίρη για τα κιλά και τη στιλιστική της επιλογή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα κύμα αντιδράσεων στα social media εναντίον του. Αυτό στη συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσει ο Τάσιος Ξιαρχό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονισμένη η μητέρα του Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα ''θα αποτελειώσουμε τον γιο σου''»

Τάσος Ξιαρχό: Καρέ καρέ η μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας (Video & Photos)

Φαίη Σκορδά: «Κάγκελο» με το μήνυμα του Ξιαρχό – «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»! (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved