Media

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γιο της, Άγγελο, τα εντυπωσιακά ρούχα του και η σχέση του με τον Μάκη

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής της!

Τι ανέφερε για τον Άγγελο Λάτσιο αλλά και για τις κόρες της;

Αρχικά είπε στους συνεργάτες της: «Θα σας πω την αλήθεια, εγώ πολλά πράγματα του Άγγελου, πέρασαν από όλα τα κορίτσια μου, όχι από αυτά που χαλάνε… Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, ένα μπουφάν… Τα ρούχα που είναι πλύνε βάλε, χαλάνε!»!

Και πρόσθεσε: «παίρνεις ρούχα και στο δεύτερο και στο τρίτο. Δεν έχουν πρόβλημα, αν τους εξηγήσεις ότι έχεις αυτά που σου παίρνουμε και έχεις και αυτά από το πρώτο και αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Έχεις τα δικά σου, τα πράγματα του πρώτου και του δεύτερου… είναι πως θα το πεις στο κάθε παιδί…»!

Και συνέχισε λίγο αργότερα με αφορμή πώς μεγαλώνουν αρμονικά τα ετεροθαλή αδέλφια: «Το θέμα είναι να μην βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο απότομα μέσα στο σπίτι, χρειάζεται μία προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι. Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο για να αισθάνονται όλοι καλά»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι είχαμε δει τον 19χρονο Άγγελο στα Άχλα να περνά μοναδικές στιγμές στην παραλία με φίλους αλλά και τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις!

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στο παραπάνω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος - Ματέο Παντζόπουλος: Οι νέες φώτο τους από την παραλία στα Άχλα είναι μοναδικές

Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με την αδερφή του, Λάουρα που ουδείς παρατήρησε στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved