Media

Έφη Παπαθεοδώρου: Η σεξουαλική παρενόχληση και ο ρόλος της Θεοπούλας στο Παρά 5!

Gossip-tv Team

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που την ανάγκασε να φύγει στον Καναδά και για το «ρόλο της ζωής της» στο «Παρά 5».

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Στην καραντίνα δεν υπέφερα γιατί δεν βγαίνω πολύ σε μπαρ. Έβγαινα με την αδερφή μου και είμαι βιβλιοφάγος».

Και αποκάλυψε: «Στα 20 μου ήταν να παίξω σε μια ασπρόμαυρη ταινία. Δεν έπαιξα ποτέ, διότι.. «#me too». Καιρός είναι πια να σταματήσει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή να σε βλέπουν μόνο σαν ερωτικό αντικείμενο. Έλεος».

Και συνέχισε: «όταν μου συνέβη αυτό το περιστατικό, έβγαλα διαβατήριο και έφυγα για τον Καναδά. Είπα στον εαυτό μου «θα πετύχεις στο θέατρο, αλλά με το κεφάλι ψηλά».

Και τόνισε η Έφη Παπαθεοδώρου: «Στον Καναδά σπούδασα αγγλική φιλολογία. Μετά από δυο χρονιά, γύρισα πίσω λόγω ενός προβλήματος υγείας με το στομάχι μου, θα πέθαινα», ανέφερε για τη μετανάστευση της και τις σπουδές της.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν για πάρα πολλά χρονιά καθηγήτρια αγγλικών, γιατί από το θέατρο δεν ζεις, εκτός αν βρεις στρωμένο τραπέζι».

Και συνέχισε: «Από πέντε χρονών ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός. Ανέβαινα σε ένα τραπέζι και τραγουδούσα. Η μητέρα μου έπαιζε πιάνο, ο πατέρας μου είχε πλατύ μυαλό και με άφησαν να γίνω ηθοποιός».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Με την Ειρήνη Κουμαριανού γνωριστήκαμε όταν παίξαμε μαζί στους «Ελευθέρους Καλλιτέχνες» του Φοίβου Ταξιάρχη», σημείωσε για την καλή της φίλη και την πολυετή φιλία τους.

Και δήλωσε: «Τον ρολό μου στη σειρά «Στο Παρά 5» τον πήρα χάρη στην Ειρήνη Κουμαριανού, γιατί εγώ δεν ήξερα κανέναν. Η Ειρήνη Κουμαριανού είχε ένστικτο και μου είπε «είναι ο ρόλος της ζωής σου», δήλωσε για το ρόλο της «γιαγιάς Θεοπούλας», που έχει μείνει αξέχαστος, σε μία σειρά του MEGA με απίστευτες σκηνές και ατάκες, που σάρωσε σε τηλεθέαση

«Οι δύσκολες συνεργασίες συμβαίνουν. Μου έχει τύχει και σε ΔΗΠΕΘΕ που ήμουν, αλλά δεν είμαι η μονή. Έμαθα να κάνω αυτό που μου είχε πει παλιά ένας συνάδελφος «παίρνω εάν σφουγγάρι και το σβήνω», ανέφερε!

Δείτε τη συνέντευξή της στο Mega και στο Πάμε Δανάη!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Έφη Παπαθεοδώρου: «Με ενοχλεί η λέξη «πουλάω». Τι είμαστε σακί πατάτες;»

Έφη Παπαθεοδώρου: «Ήταν πολύ γενναία η στάση των συναδέλφων που μίλησαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved