Media

Σοφία Δρέττα ξεσπά κατά Μιλλούση και Πετρούνια: "Συγκαλύπτουν καταστάσεις"

Gossip-tv Team

Η Σοφία Δρέττα μίλησε αιχμηρά και πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, των οποίων η στάση απέναντι στο #metoo παραμένει απαθής.

Η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής 5-11 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-LIVE, στον Αlpha, δίνοντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ξεκάθαρη ήταν η θέση για το #metoo και εκεί ήταν που δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και τα καρφιά.

Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια είχε συγκλονίσει παλαιότερα με την προσωπική της εξομολόγηση απέναντι σε κακοποιητική συμπεριφορά, που είχε δεχθεί από προπονητή της.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, με ανατριχιαστικό τόνο ανέφερε: «Θυμάμαι τον προπονητή μου να με σηκώνει από τα μαλλιά για να με βάλει στο δίζυγο να κάνω μια άσκηση. Μου χτυπούσε τους καρπούς, πολλές φορές με έπιαναν από τα μαλλιά ή με σέρνανε στο στρώμα. Υπήρχε ο φόβος ότι θα με διώξουν από την ομάδα και μας έλεγαν πως οτιδήποτε γινόταν στο γυμναστήριο, έπρεπε να μένει εκεί»

Η Σοφία Δρέττα, λόγω και της προσωπικής της εμπειρίας αλλά και κυρίως λόγω ενσυναίσθησης απέναντι στους συναθλητές της, έχει πάρει ξεκάθαρη σχέση σχετικά με τις καταγγελίες, που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Κατεγγελίες που αφορούν και το κομμάτι του αθλητισμού, που τα συγκεκριμένα περιστατικά ήταν πολυάριθμα, αλλά και σε άλλους κλάδους.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η ίδια μίλησε κατά της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, οι οποίοι, αν και διακεκριμένοι αθλητές, δεν έχουν μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για το #metoo και για όλα αυτά που ακούγονται για τις καταγγελίες. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αρχικά, θέλω να πω ότι είναι δύο μεγάλοι αθλητές που έχουν κρατήσει το άθλημα ζωντανό και είμαστε ευγνώμονες όλοι οι Έλληνες. Μας στενοχωρεί όμως, που αυτά τα δύο παιδιά δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους που ήταν τόσα χρόνια μαζί στις ίδιες εγκαταστάσεις. Μας λυπεί το γεγονός, γιατί ήμασταν στα ίδια γυμναστήρια, ακόμα κι αν δεν ήμασταν στις ίδιες ομάδες, βιώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ίδιες σκηνές και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι γίνονται τέτοιες δηλώσεις.

Αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος αθέμιτης προβολής που θέλει να τραβήξει την προσοχή. Αυτό το αναφέρω γιατί ακόμα και με την κ. Μιλλούση είχαμε τον ίδιο προπονητή κάποια στιγμή. Τον οποίο εγώ καταγγέλλω στο υπόμνημά μου. Περάσαμε από τα χέρια του. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να λένε ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και… αν υπήρξαν αυτές οι περιπτώσεις, και ότι λυπούνται. Συγκαλύπτουν καταστάσεις και δεύτερον είναι αδιανόητο να λένε ότι οι αθλητές που βγαίνουν και μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές δεν ήταν επιτυχημένοι».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Καστρίτση: «Ας μας πει η Μιλλούση γιατί άφησε τον προπονητή της και έκανε με τον δικό μου»

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η απάντηση για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo

Βασιλική Μιλλούση: Απαντά πρώτη φορά μετά το σάλο των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved