Media

GNTM: Σε ποιους μοίρασε η Κυβέλη τα disavantage της δοκιμασίας (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Δοκιμασία με άρωμα rodeo η σημερινή και η Κυβέλη είναι εκείνη, που θα μοιράσει τα disavantage, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας. 

Το concept ‘Rodeo’ επιστρέφει σε νέο location αλλά με τα ίδια σχεδόν ζητούμενα, ίσως και με λίγα περισσότερα. Αυτή τη φορά το location βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας, τα fashion cowboys και cowgirls να μεταμορφώνονται, στοχεύοντας στο καλύτερο κλικ, που θα τους δώσει το εισιτήριο για την χρυσή 9αδα του φετινού διαγωνισμού.

Τα μοντέλα καλούνται να αναμετρηθούν μεταξύ τους, με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στο κόκκινο, για την καμπάνια ενός βιταμινούχου νερού. Σύμμαχός τους σε αυτήν την προσπάθεια είναι ένας μαινόμενος ταύρος, όπου θα τους δώσει την δυνατότητα να ποζάρουν επάνω του, για να καταφέρουν να βγάλουν τον απόλυτο δυναμισμό και πόζες που ... κόβουν την ανάσα. Η ισορροπία είναι το μυστικό για το σημερινό challenge αφού και η παραμικρή αστάθεια, μπορεί να στοιχήσει.

Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέλαβε να μοιράσει τα σημερινό disavantage, το οποίο ήταν για δύο άτομα και αφορούσε την αυξανόμενη κίνηση του ταύρου, με τους δύο διαγωνιζόμενους να έχουν διαθέσιμο μόνο 1μισι λεπτό, για να τα καταφέρουν.

Η "βασίλισσα" της προηγούμενης εβδομάδας, έδωσε το σημερινό disavantage στην Όλγα και την Μαρία, όπου και οι δύο δήλωσαν χαρούμενες που θεωρούνται δυνατές παίκτριες και θέλει να τις δυσκολέψει. Και οι δυο πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν πολύ καλά, παρ' όλες τις δυσκολίες.

Ο φωτογράφος, που έχει αναλάβει να βγάλει τα πολυπόθητα κλικ για σήμερα (8-11) είναι ο Γιώργος Καλφαμανώλης. Ποιοι θα καταφέρουν να… «δαμάσουν» τις δυσκολίες του concept;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το πρόσωπο έκπληξη και το challenge χορού για τους παίκτες! (video)

GNTM 4: Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα concept ‘Rodeo’ με... cowboys και cowgirls

DWTS: Ο Αιμιλιάνο από το GNTM πήγε στο live και καμάρωσε τον Έντουαρντ! (Exclusive pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved