Media

Κρατερός Κατσούλης: Η ενόχλησή του on camera – «Δεν είναι θέμα συζήτησης…» - Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Η κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπρο βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης και μία ερώτηση που του έγινε, τον ενόχλησε!

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Δεν είναι θέμα συζήτησης σε μία συνθήκη πρεμιέρας ή σε μία μορφή σχόλιου κοινωνικού»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου "έχασε" τη μαμά της πριν λίγες μέρες και δημοσίευσε ένα σχετικό post στο instagram που μας συγκίνησε: «Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.»

Ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ευτυχής που δεν κάνω τηλεόραση, δεν μου λείπει… Θα επέστρεφα στην μυθοπλασία ή στην παρουσίαση που δεν θα είναι πρωινή ώρα γιατί τα πρωινά έχω τα παιδάκια μου, ξυπνάνε στις 7 το πρωί…»!

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονίζει η πρώτη της ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που η Φωλιά των Κου Κου δεν ασχολήθηκε με το κίνημα #metoo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved