Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονίζει η πρώτη της ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονίζει η πρώτη της ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι φανερά σοκαρισμένη από τον θάνατο της μητέρας της, αφού αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει. Σπαρακτικό ήταν το μήνυμα που μετέφερε στους ακόλουθούς της μέσα από το Instagram.

Πριν από μερικές μέρες πληροφορηθήκαμε μέσα από τον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα;" από την Μαρία Ηλιάκη, ότι η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου έφυγε από την ζωή.

Η ανακοίνωση συνέβη με αυτόν τον τρόπο έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση της από την εκπομπή, όπου η Μαρία Ηλιάκη, είχε πει εμφανώς σοκαρισμένη: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα. Η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

Η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συνντετριμένη, δήμοσίευσε ένα σχετικό ποστ στο Instagram, με το οποίο αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο την μητέρα της και ραγίζει καρδιές. Χαρακτηριστικά γράφει:

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.»

Να υπενθυμίσουμε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό την εκπομπής της, φανερά φορτισμένη και ντυμένη στα μαύρα. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τι λες τώρα: Ντυμένη στα μαύρα επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου μετά τον θάνατο της μητέρας της

Καραβάτου: Το μήνυμά της στην ομάδα μετά το χαμό της μητέρας της συγκινεί! Τι αποκάλυψε η Ηλιάκη

Τι λες τώρα: Στη θέση της Καραβάτου, που απουσιάζει λόγω πένθους, η Ηλιάκη! Ο Τσουρός στο πλατό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved