Media

Δάκης: Μιλά πρώτη φορά για την υγεία του: «Είναι γνωστό ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες»

Gossip-tv Team

O Δάκης μίλησε πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην υγεία του! Όπως ο ίδιος τόνισε έχει καρκίνο.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ξέρετε το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο εντάξει είναι γνωστό, ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες.»!

Και τόνισε: « Η ιστορία έχει ως εξής, πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν.»!

Και πρόσθεσε ο Δάκης: «Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε λοιπόν αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει... Όχι καλέ, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Δάκης: Μάθαμε πόσο χρονών είναι και πάθαμε πλάκα

Δάκης: «Νιώθω χορτάτος δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved