Media

Μαριάννα Γεωργαντή: «Ετοιμάζαμε εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά τελικά δεν θα γίνει» (Video)

Gossip-tv Team

H Μαριάννα Γεωργαντή, η δημοσιογράφος η οποία συμμετέχει στο DWTS και εντυπωσιάζει, ήταν καλεσμένη στο Breakfast@Star με τον παρτενέρ της Σπύρο Παυλίδη και μίλησε για όλα ακόμα και για την εκπομπή, που ετοίμαζε με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Open, η οποία όμως δεν θα βγει…

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είμαι στο Open. Ήμουν στην εκπομπή του Άκη και της Ντόρας Κουτροκόη. Έφυγε η Ντόρα μας και έχει έρθει μια άλλη δημοσιογράφος. Ευχαριστώ πολύ τον Άκη που είχαμε όλη αυτή τη χημεία που έβγαινε εκείνη τη στιγμή, ανεχόταν τα αστεία μου, κάναμε την πλάκα μας»

!

Και πρόσθεσε η Μαριάννα Γεωργαντή: «Ήταν να γίνει μια εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη. Τελικά, για κάποιους λόγους του καναλιού δεν έγινε. Ο Γιώργος είναι από τα καλύτερα παιδιά. Είχαμε κάνει πιλότο, είχαμε γυρίσει το πρώτο επεισόδιο και ήταν εξαιρετικός και πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου. Το κανάλι ξέρει την αλήθεια και μένει η αλήθεια στο κανάλι».

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, είναι σε άλλο κανάλι βέβαια, αλλά είναι οι άνθρωποι που με βοήθησαν και είμαι εδώ χάρη σε εκείνους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Ράδιο Αρβύλα, ευχαριστώ τον κύριο Κανάκη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Καινούργιου: «Να σας πω τι σχόλια έχω στο Twitter; Ότι σε παράτησε γιατί είσαι γριά»

Ξέσπασε η Σκορδά: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο…»!

Έξαλλη η Καγιά με την Παπαγεωργίου: «Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved