Media

J2US: Η Μπάρκα χορεύει με τον Κοκλώνη και φεύγει τρέχοντας! Δείτε γιατί... (exclusive video)

J2US: Για ακόμα ένα live του λαμπερού σόου η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν στο στούντιο κοντά στη μητέρα της για να απολαύσει χορό και μουσική από τους συντελεστές της παραγωγής και καταγράψαμε μία πολύ αστεία στιγμή της! 

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν συνεχώς κάπου κοντά στη Βίκυ Σταυροπούλου ενώ όταν έπεφτε διάλειμμα η Δανάη έτρεχε να βρεθεί κοντά στον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο ως γνωστόν έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η μητέρα της είναι η... γυναίκα του παρουσιαστή, όπως συχνά την αποκαλεί κατά τη διάρκεια του σόου.

Έτσι, όταν χθες το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης πήγε σε διαφημίσεις, η Δανάη βρέθηκε κοντά του και αφέθηκε στο κέφι και το τραγούδι που άρχισε να ακούγεται από τα μεγάφωνα.

Έτσι άρχισε να χορεύει με πολλή καλή διάθεση η οποία όμως... κόπηκε ξαφνικά όταν η Δανάη Μπάρκα άκουσε τη μουσική να σταματά απότομα και το ίδιο απότομα και εκείνη, σαν να... την έπιασε πανικός, παράτησε σύξυλο τον παρουσιαστής και έφυγε προς τα παρασκήνια τρέχοντας!

Προφανώς φοβήθηκε ότι θα έβγαινε στον αέρα καθώς δεν είχε ακούσει τη φωνή από τα μεγάφωνα που έλεγε ότι επιστρέφουν από διάλειμμα σε περίπου τρία λεπτά. Έτσι, όταν διακόπηκε η μουσική, η Δανάη εξαφανίστηκε στο δευτερόλεπτο!

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό αποκλειστικό βίντεο από τα backstage του σόου:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

J2US: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε εμμέσως ποια είναι η αντικαταστάτρια της Τούνη! Πρόσωπο έκπληξη!

J2US: «Έμεινε» η Ελένη Δήμου με το φιλί στο στόμα από τον Κόνσολο! Δεν το είχαν καν σχεδιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved