Media

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη φημολογούμενη νέα σχέση της!

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγο μετά το τέλος του χθεσινού (13/11) live του J2US όπου συμμετέχει αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. 

Η όμορφη influencer και μοντέλο η οποία εμφανίζεται στο λαμπερό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος προσφάτως ήταν πρωταγωνιστής ενός opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα στο οποίο έδωσε το "παρών" και η Αλεξάνδρα.

Πολλοί λοιπόν έσπευσαν να πουν πως η όμορφη ξανθιά βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπό του μετά το τέλος του γάμου της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όμως, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν είναι τίποτα άλλο από δύο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Στο ίδιο βίντεο που θα δείτε παραπάνω θα ακούσετε τον Χάρη Βαρθακούρη να υποδέχεται στο J2US τον πολύ καλό του φίλο Στέλιο Διονυσίου ο οποίος κάνει ντουέτο με τη Μαρίνα Πατούλη, τη Μάρα Μεϊμαρίδη να τονίζει ότι θεωρεί πως η κριτική επιτροπή τη μισεί και θέλει να τη διώξει, τη Super Κική να παραδέχεται ότι στενοχωρήθηκε που αποχώρησε αλλά και τον Γιώργο Βελισσάρη να το επιβεβαιώνει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

Χάρης Σιανίδης: Λαμπερό birthday party με πολλούς επώνυμους καλεσμένους (photos)

Καινούργιου: Απίστευτο αυτοτρολάρισμα! «Μας βάζετε κοινό πλάνο να δείτε αν έχουμε κάνει τα ίδια;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved