Media

Γλυκά Νερά: Απάντηση Αναγνωστόπουλου σε Νικολούλη - Τι λέει για την εξωσυζυγική σχέση (Video)

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, απαντά στα όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφερόμενος σε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη και στη μαρτυρία γυναίκας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», είπε: «Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Και μάλιστα, δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας. Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου. Αν δεν είχε προκύψει και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα το αδίκημα που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως παρ’ όλα αυτά δεν το γνωρίζει».

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου σημείωσε πως δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο βασικό κατηγορητήριο: «Αναφέρει βέβαια κάποια πράγματα σε προγενέστερο χρόνο. Στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στο δικαστήριο που θα γίνει επί της ουσίας διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα στα Γλυκά Νερά και πώς πυροδοτήθηκε όλη αυτή η κατάσταση. Αυτό υπονοείται και από την εισαγγελική πρόταση».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, η Αγγελική Νικολούλη είχε καταφερθεί εναντίον του συζυγοκτόνου, ο οποίος διέψευσε ρεπορτάζ της:

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη, αγόρι μου, για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ»!

Διαβάστε επίσης:

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μπακοδήμου! Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»-H απάντηση της παρουσιάστριας

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα λιώσετε! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο μέσα στο σπίτι τους

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στο σατιρικό τρέιλερ της Μπέτυς Μαγγίρα - «Πόσο χυδαίο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved