Media

Μαίρη Μπάρκουλη: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγησή της με τη Βανδή – Τα κλάματα και η ανάρτηση

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε τηλεφωνικά η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, Μαίρη θέλοντας να ξεκαθαρίσει την παρεξήγησή που δημιουργήθηκε με την ανάρτηση που έκανε με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο Νίκος κοιμόταν και εγώ εκείνη την ώρα μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι... Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο, εντάξει παιδιά, μάνα είμαι…

Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό. Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά. Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει… Όταν ξεκίνησε με το J2US και με έπαιρναν τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι γίνεται με τον Νίκο. Μου λέγανε: "να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς" και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Απλά κι αυτός πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 19 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Γιατί είχα προηγούμενα μαζί της;»

Διαβάστε επίσης

J2US: Η «συγγνώμη» του Μπάρκουλη στη Βανδή για το ξέσπασμα της μητέρας του και η αντίδρασή της!

Ξέσπασε η Μαίρη Μπάρκουλη κατά της Βανδή: Η ανάρτηση που ανέβασε και διέγραψε μετά από λίγα λεπτά

Μαρία Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε σε μνημόσυνα για να βγει ο Ανδρέας από το νοσοκομείο»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved