Media

Σοφία Βογιατζάκη: Οι προτάσεις για παρουσίαση και η επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί

Gossip-tv Team

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», τις προτάσεις για παρουσίαση αλλά και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε αρχικά: «O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια! Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι διπλά μας»!

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιο κομβικό σημείο και πιο δύσκολη στιγμή από την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει φύγει την κουβαλάω, αλλά δεν την βλέπω».

Για την υιοθέτηση ενός παιδιού είπε: « Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως».

Και ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σοφία Βογιατζάκη: «Μου αρέσει η τηλεόραση και «μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο».

Δείτε όλα όσα είπε στο απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κοκκίδου: Το πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεψε να κάνει παιδιά και το bullying για τα κιλά

Χαμός στο Πρωινό με τον Κοντιζά: «Ήταν απαξιωτικός! Αν το MasterChef έκανε 5 σε τηλεθέαση,θα μίλαγε»

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Δεν νομίζω να είναι τρελή η Βούλγαρη»

Βούλγαρη: Η συγγνώμη μετά την αιχμηρή ανάρτηση της Νέγκα - «Έχουμε δεχθεί μία επίθεση...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved