Media

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε»»!

Gossip-tv Team

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη!» για τον κρυφό γάμο με το σύντροφό της, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και το ελληνικό MeToo.

Αρχικά ανέφερε: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός από 6 χρονών. Ο μπαμπάς μου είχε έναν γνωστό που έκανε μια ταινία και ήθελε να με βάλει να παίξω κάτι πολύ μικρό για να μου φύγει και να το ξεχάσω. Ήμουν πάρα πολύ κακή στην πρώτη μου ταινία. Ντρεπόμουν τόσο που δεν μπορούσα να σηκώσω τα μάτια μου να κοιτάξω τον ηθοποιό. Το πάλεψα μετά πάρα πολύ. Τα έκανα όλα κρυφά από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός».

Και πρόσθεσε: «Στα καλλιστεία πήγα για το χαρτζιλίκι, για να πληρώσω τη σχολή και να τη σπάσω στους γονείς μου, πέτυχα όμως το ακριβώς αντίθετο. Είχα κάνει baby sitting και είχα δουλέψει και σε ένα γραφείο για να βγάλω τα δύο πρώτα χρόνια της σχολής»

.

«Από την τηλεόραση απείχα γιατί υπήρξε μια μεγάλη κρίση και όταν ήρθαν κάποιες προτάσεις, εγώ λόγω θεάτρου δεν μπορούσα. Το “Άσε μας ρε μαμά” είναι μια αρχή μετά τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε οι ηθοποιοί με τη μυθοπλασία», είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, είπε: «Στο Γιάννη είδα έναν άνθρωπο που ονειρεύτηκα μαζί του και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Δεν είναι από το χώρο, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που είπα “ναι”. Ο λόγος που είπα “ναι” είναι ο ίδιος ο Γιάννης».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είπα ούτε σε δικούς μου ανθρώπους για το γάμο. Το έκρυψα συνειδητά γιατί δε θέλαμε να έχουμε στο γάμο κόσμο και φωτογραφίες που δε θα θέλαμε να βγούνε. Εγώ η ίδια έδωσα τις φωτογραφίες από το γάμο μετά. Εννοείται ότι είναι στα σχέδιά μας και η δημιουργία οικογένειας, αλλά θεωρώ ότι έχω οικογένεια. Δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό μου το κομμάτι της υιοθεσίας».

Μιλώντας για το ελληνικό MeToo, είπε ότι «Πιστεύω ότι μετά από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου έχει αλλάξει κάτι και ποντάρω στον κόσμο, να μην ξεχάσει. Ο κόσμος ξέρει για ποιους μιλάμε, το ότι βγήκαν όλα αυτά στη δημοσιότητα δε σημαίνει ότι όλο το θέατρο είναι έτσι. Υπάρχουν πάρα πολλοί φωτισμένοι και γενναιόδωροι άνθρωποι και εγώ είμαι εδώ εξαιτίας αυτών των ανθρώπων».

«Εγώ για να μιλήσω έπρεπε πρώτα να μιλήσω με τους δικούς μου ανθρώπους που δεν το ήξεραν. Είχα μιλήσει σε συναδέλφους, όχι στους γονείς μου, έπρεπε να το διαπραγματευτώ πρώτα με τον εαυτό μου, δεν είναι εύκολη απόφαση. Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν “γιατί τώρα” και “γιατί μιλάτε”. Δεν το κάναμε για να κερδίσουμε δημοσιότητα, θέλω να πιστεύω ότι κάναμε μια αρχή», πρόσθεσε.

Δείτε όλα όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή στο Πρωινό στο παραπάνω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Θαύμα: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, που πάντρεψε θέατρο και μουσική! (photos)

Σοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved