Θαύμα: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, που πάντρεψε θέατρο και μουσική! (photos)
Gossip Cam

Θαύμα: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, που πάντρεψε θέατρο και μουσική! (photos)

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση "Θαύμα" στο Ωδείο Τέχνης Φακανά με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Θανάση Κουρλαμπά και το gossip-tv ήταν εκεί.

Οι βραδιές τέχνης και θεάτρου, έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με εξαιρετικές παραστάσεις να ξεκινούν, έτοιμες να λάβουν το πιο θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Εχθές το βράδυ (15-11), η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στο Ωδείο Τέχνης Φακανά και στην πρεμιέρα της παράστασης "Θαύμα", με πρωταγωνιχτές την Παναγιώτα Βλαντή και τον Θανάση Κουρλάμπα. Πρόκειται για ένα έργο πραγματικό θαύμα επί σκηνής, καθώς η θεατρική παράσταση παρουσιάζεται ταυτόχρονα με μια ιδιαίτερη μουσική συναυλία και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον θεατή. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια θεατρική συναυλία, σε κείμενο και μουσική του Γιώργου Φακανά και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Στη σκηνή, μαζί με τους πρωταγωνιστές βρίσκεται και η 10μελής ορχήστρα του Yiorgos Fakanas Group.


Η ιδιαίτερη αυτή σύμπραξη έχει παιχτεί και παλαιότερα στο θέατρο Παλλάς και αναγνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία με το θεατρόφιλο κοινό να είναι ενθουσιασμένο με το πάντρεμα συναυλίας και θεατρικής παράστασης.

Η κάμερα του Gossip-tv αποθανάτισε τη στιγμή και βρέθηκε στην πρεμιέρα, με πρωταγωνιστές και αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να δίνουν το παρών, χειροκροτώντας τους συντελεστές της παράστασης.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Λαμπερή πρεμιέρα με έντονο άρωμα από... Σασμό! (photos)

Σε απαρτία -σχεδόν- η πολύτεκνη οικογένεια Πλούταρχου στην πρεμιέρα του με τον Καρρά! (photos)

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities είδαμε στα Νότια Προάστια (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved