Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities είδαμε στα Νότια Προάστια (photos)
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities είδαμε στα Νότια Προάστια (photos)

Σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων της Αθήνας, για το πάρτι του season opening, έδωσαν το παρών πολλοί επώνυμοι και το gossip-tv ήταν εκεί. 

Εχθές το βράδυ (13-11) έντονη ήταν η παρουσία celebrities σε πάρτι στα νότια προάστια για το opening γνωστού εστιατορίου και πραγματικά η βραδιά ήταν πολύ λαμπερή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν φυσικά εκεί και αποθανάτισε την στιγμή, με τους καλεσμένους να ποζάρουν απόλυτα χαμογελαστοί και χαλαροί, παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση είδαμε για πρώτη φορά, μετά από καιρό, την Ευη Ιωαννίδου, την Μικαέλα Φωτιάδη και την Μέγκι Ντριο, να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο.

Πρόκειται για την τριάδα φωτιά του πρώτου κύκλου του Greece's Next Top Model, όπου μετά από το ριάλιτι, έκοψαν κάθε επαφή ματαξύ τους και σε ορισμένες περιπτώσεις, είχαν ξεσπάσει και κάποιες κόντρες μεταξύ τους.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους celebrities που συναντήσαμε ήταν: Ο Κώστας Καραφώτης, ο Πάνος Θεοδώρου, η Πηγή Δεβεντζή, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Περικλής Κονδυλάτος και πολλοί άλλοι.

Το grand season opening party έγινε στο μαγαζί "Ελλάδος Εικόνες", στην καρδιά των νοτίων προαστίων.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης - Κονταρός: Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρέες και εντυπωσιακές παρουσίες (photos)

Πάντα ανθρώπινος ο Γιάννης Ζουγανέλης! H κουβέντα και η παρέα με την κυρία Μαρία που πουλάει κάστανα

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Εντυπωσίασε η κριτής του DWTS σε βραδινή της έξοδο (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved