Τσαλίκης - Κονταρός: Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρέες και εντυπωσιακές παρουσίες (photos)
Gossip Cam

Τσαλίκης - Κονταρός: Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρέες και εντυπωσιακές παρουσίες (photos)

Γιώργος Τσαλίκης: Φαντασμαγορική πρεμιέρα παρέα με τον μοναδικό Μανώλη Κονταρό και παρουσία πολλών επώνυμων φίλων, με την μουσική να πρωταγωνιστεί. 

Το βράδυ της Παρασκευής (12-11) ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο LIDO Live Stage παρέα με τον αγαπημένο του φίλο, Μανώλη Κονταρό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δηλώσει από την αρχή της ανακοίνωσης της επικείμενης συνεργασίας τους ότι νιώθει πολύ χαρούμενος για όλο αυτό, αφού με τον Μανώλη Κονταρό τους συνδέει μια μεγάλη φιλία χρόνων και ειδικά μετά από το ατύχημα του, δέχθηκαν ακόμα περισσότερο.

Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη βραδιά, όλο λάμψη, με έντονη παρουσία επωνύμων, οι οποίοι έδωσαν το παρών και πραγματικά διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε τη στιγμη, με τους καλλιτέχνες να περνούν όμορφες στιγμές.

Η διασκέδαση είναι κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και όπως έχουν ξαναπεί οι καλλιτέχνες, περίμεναν καιρό αυτήν την επιστροφή στις μουσικές σκηνές, καθώς η τέχνη και η μουσική έχει επιστρέψει και είναι πλέον στην καθημερινότητα και τις νύχτες μας.

Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δανάη Μπάρκα, Η Δώρα Δημητροπούλου, η Αρετή Θεοχαρίδη, ο Αναστάσιος Ράμμος και πολλοί άλλοι.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Εντυπωσίασε η κριτής του DWTS σε βραδινή της έξοδο (photos)

Αποκλειστικές εικόνες από την πρεμιέρα Καρρά-Πλούταρχου-NiVo! Τούς «έχτισαν» με λουλούδια! (videos)

Τρελός έρωτας! Αχώριστοι και συνεχώς αγκαλιά στη μέση του δρόμου! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved