Αποκλειστικές εικόνες από την πρεμιέρα Καρρά-Πλούταρχου-NiVo! Τούς «έχτισαν» με λουλούδια! (videos)
Gossip Cam

Αποκλειστικές εικόνες από την πρεμιέρα Καρρά-Πλούταρχου-NiVo! Τούς «έχτισαν» με λουλούδια! (videos)

Πρεμιέρα είχαν χθες το βράδυ (12/11) ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βουρλιώτης σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Το Fix είχε αρχίσει να γεμίζει ασφυχτικά από κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν και ξεκίνησε το πρόγραμμα του μαγαζιού με τους τρεις καλλιτέχνες να εμφανίζονται στα κέφια τους!

Ο Νίκος Βουρλιώτης άρχισε να "ανάβει" το κέφι μέχρι που πήραν τη σκυτάλη ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος καλωσορίζοντας το κοινό τους με πολλή χαρά μετά από καιρό.

Φυσικά έγινε ο... χαμός με το "καλησπέρα και καλή βραδιά" από μικροφώνου του Βασίλη Καρρά ο οποίος άρχισε να ερμηνεύει το ένα μετά το άλλο τα σουξέ του. Και εννοείται πως η πίστα γέμισε με... βουνά από πανέρια με λουλούδια, τόσο για τον Καρρά όσο και για τον Πλούταρχο με τους θαυμαστές τους να τους αποθεώνουν.

Στο νυχτερινό κέντρο ήταν σύσσωμη η οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος μάλιστα σε κάποια στιγμή ανέβασε στη σκηνή τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο να τραγουδήσει δική του επιτυχία. Ο νεαρός τραγουδιστής πρόκειται επίσης σύντομα να κάνει πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Παρόντες στην συγκεκριμένη πρεμιέρα ήταν επίσης η Χριστίνα Παππά και φυσικά το κοινό που για χρόνια στηρίζει όλους τους καλλιτέχνες του σχήματος του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης. Δείτε αποκλειστικά βίντεο από τη γεμάτη κέφι βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved