Media

O κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Η μάχη των celebrities με τον ιό και οι δύσκολες ώρες!

Gossip-tv Team

Δύσκολες ώρες ζουν όλοι όσοι νοσούν από τον κορονοϊό, ανάμεσά τους και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz, μερικοί από τους οποίους μίλησαν δημόσια για αυτή την περίοδο.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καραβάτου, που αν και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να απουσιάζει την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο επίμονος πυρετός, ο ανυπόφορός πονοκέφαλος και η απώλεια γεύσης και όσφρησης ταλαιπωρούν την παρουσιάστρια του MEGA εδώ και μια εβδομάδα.

Μάλιστα βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα μαζί με την οικογένειά της, τα δύο παιδιά που βρέθηκαν επίσης θετικά.

Βαριά συμπτώματα είχε όμως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μίλησε για τον αγώνα του με τον COVID στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Ανακάλυψα ότι είμαι θετικό στον κορονοϊό και το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, εγώ είμαι εμβολιασμένος, θέλει δύναμη, θέλει αγώνα, δεν είναι κάτι εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους. Το λέω μέσα από την καρδιά μου», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος αποδίδει την καλή έκβαση των πραγμάτων στο γεγονός ότι ήταν ήδη εμβολιασμένος και έτσι κατάφερε να ξεπεράσει το όλο πρόβλημα, παρ' όλο που πέρασε δύσκολα.

«Είναι απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει, είναι προσωπική, εννοώ για το εμβόλιο. Πάντως γενικά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς απ’ ότι μου είπαν λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Γιάννης Καλλιάνος χθες (22/11) αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια, τον αγώνα που δίνουν οι γονείς του να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον κορονοϊό οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πέρασα δύσκολη νύχτα. Xθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό»

Κατέρρευσε ο Καλλιάνος στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για τους γονείς του που νοσούν από κορονοϊό!

Κατερίνα Καραβάτου: Με κορονοϊό και τα παιδιά της! Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved