Κατερίνα Καραβάτου: Με κορονοϊό και τα παιδιά της! Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της!
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Με κορονοϊό και τα παιδιά της! Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της!

Η Κατερίνα Καραβάτου συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή της "Τι λες τώρα" και την Μαρία Ηλιάκη, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας της. 

Απούσα ήταν σήμερα από το πλατό της εκπομπής της στο MEGA η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού, στο σπίτι της.

Την πρώτη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της συμπαρουσιάστριάς της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στην αρχή της εκπομπής, έχοντας δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Βασίλη Βλάχο, αλλά και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα δυστυχώς είναι θετική στον κορονοϊό και ότι θα απουσιάζει από την εκπομπή, τονίζοντας φυσικά ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακά τεστ, των αποίων τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Κατερίνα Καραβάτου όμως, θέλοντας φυσικά να δώσει το παρών στην εκπομπή της, συνδέθηκε τηλεφωνικά στον αέρα και μίλησε με τους συνεργάτες της και μετέφερε το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό. Τα παιδιά της είναι και εκείνα θετικά, οπότε περνούν όλη αυτήν την κατάσταση μαζί και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια: "Σήμερα είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις την εκπομπή σου από το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω γιατί ήμουν πολύ προσεκτική. Όταν είχα τα πρώτα συμπτώματα, είπα ότι θα είναι ένα απλό κρυολόγημα και τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά. Αλλά ο πυρετός, ότι αισθανόμουν αδύναμη και πονούσαν τα κόκκαλά μου, τότε κατάλαβα. Έχασα γεύση και όσφρηση, ουσιαστικά έεχω όλα τατ συμπτώματα. Το οξυγόνο μου ευτυχώς είναι μια χαράα, γιατί έχω πάρει οξύμετρο και το ελέγχω. Τα παιδιά είναι επίσης θετικά, οπότε φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και το περνάμε όλο αυτό μαζί. Αλλά ευτυχώς τα παιδάκια είναι καλά."

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Εμείς ευχόμαστε περαστικά!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τι λες τώρα: Εκτός εκπομπής η Καραβάτου! Τι αποκάλυψε η Ηλιάκη που πήρε σήμερα τη θέση της;

Κρατερός Κατσούλης: Η ενόχλησή του on camera – «Δεν είναι θέμα συζήτησης…» - Τι συνέβη;

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονίζει η πρώτη της ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved