Media

Ξέσπασε ο Τσαλίκης: «Είχα ένα συμβόλαιο και με πέταξαν ανερυθρίαστα στα σκουπίδια» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στο Open και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και το… Big Brother που δεν παρουσίασε στον ΣΚΑΪ!

Απόσπασμα από την εκπομπή, Ανοιχτά, πρόβαλε η εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και ο τραγουδιστής στο εν λόγω απόσπασμα αναφέρει:

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν εξαφανισμένοι. Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να μιλάς και να τρως αγωγή»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΙ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Κατερίνα Καινούργιου: Γεμάτη μελανιές η παρουσιάστρια - «Ευτυχώς δεν χτύπησα το πρόσωπό μου»!

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα on air για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό (Video)

Μελέτη: «Έχω παρενοχληθεί σεξουαλικά στον αέρα της εκπομπής, έφαγε μπουνιά» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved