Media

Αντώνης Λουδάρος: Η εμφύτευση μαλλιών, τα κιλά και η ηλικία - Η απίστευτη ατάκα on air του Λιάγκα!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και δεν δίστασε να μιλήσει για την εμφύτευση μαλλιών, τη μάχη του με τα κιλά αλλά αποκάλυψε και την ηλικία του αφήνοντας άφωνους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Να σε ρωτήσω κάτι που με τρώει τώρα και θα το πω; Γιατί βγήκες και είπες ότι έκανες εμφύτευση μαλλιών; Τον κοιτάω τόση ώρα, δεν φαίνεται καθόλου, είναι πολύ πετυχημένη. Να μου πεις να πάω να βάλω κι εγώ λίγα αριστερά δεξιά»!

Και απάντησε ο ηθοποιός: «Μες στην καραντίνα μου ήρθε τρέλα και λέω θα πάω να κάνω. Δεν είχα μεγάλο πρόβλημα. Έβλεπα μια φθορά κι επειδή ένιωθα ότι έχω όλα αυτά τα συμπτώματα του εγκλεισμού, είπα κάποια στιγμή να πάω να κάνω κάτι για τον εαυτό μου»!

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τη διατροφή του: «Είμαι πάλι σε διαδικασία διατροφής… Από μωρό παιδί βασανίζομαι με τις δίαιτες και τις διατροφές, αν είναι το σκαρί σου… Θέλω να μου αρέσω, δεν είναι κακό!»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε την ηλικία του, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια! «Είμαι 53 χρονών» και άφησε τους πάντες κάγκελο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Μαλέσκου στο gossip-tv:Μιλά όπως η Μενεγάκη! Είναι ξεκάθαρο!

Το πρωινό: Βίντεο - ντοκουμέντο του πιλότου με την Καρολάιν λίγους μήνες πριν τη δολοφονία

Πνιγμένη στα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου - Το ατύχημα στην οικογένεια και η αποκάλυψη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved