Media

Κάτι ξαναψήνεται: Το Twitter απαιτεί να δει την Κωνσταντίνα με κιμονό μετά το τραπέζι με κινέζικο!

Gossip-tv Team

Στο Κάτι Ξαναψήνεται, σήμερα (30/11), είδαμε την οικοδέσποινα να μαγειρεύει ασιατική κουζίνα που ομολογουμένως ήταν αρκετά τολμηρή σκέψη. 

Και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι η κινέζικη κουζίνα έχει κατακτήσει πλέον και τις καρδιές των Ελλήνων, κάποιοι συνεχίζουν να μην τρελαίνονται καθώς είναι πολύ μακριά από τις δικές μας γεύσεις ως λαός.

Όπως και να έχει, η νεαρή κοπέλα που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της για να υποδεχτεί τους συμπαίκτες της, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πιάτο του μενού της είχε μαγειρέψει κινέζικες λιχουδιές.

Οι μισοί από τους προσκεκλημένους της έδειξαν να ικανοποιούνται από αυτό το πρωτότυπο τραπέζι, οι άλλοι μισοί όμως δεν τρελάθηκαν από τη χαρά. Η νεαρή κοπέλα είχε επιλέξει για ορεκτικό Μπάο Μπανς με δύο διαφορετικές γεμίσεις ενώ για κυρίως πιάτο είχε φτιάξει σολωμό τεριγιάκι.

Ανάμικτες λοιπόν οι εντυπώσεις όσων δοκίμασαν τα πιάτα ενώ και το επιδόρπιο ήταν επίσης από την Ασία, με γιαούρτι και salted νότες.

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή:

Η όλη κινεζική ατμόσφαιρα έκαναν τους χρήστες του Twitter να... απαιτούν να δουν την Κωνσταντίνα την επόμενη φορά με... κιμονό! Τα σχόλια φυσικά επικά!

Δείτε κάποια παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved