Media

Χατζάκης: Απαντά στην επιστολή του αδερφού του Λιγνάδη: To metoo δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε...

Gossip-tv Team

Ο Σωτήρης Χατζάκης απάντησε πρώτη φορά στη επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό.

Ο Γιάννης Λιγνάδης τον κατηγόρησε για υποκρισία, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία μετά τα όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο ηθοποιός και σκηνοθέτης!

Ο Σωτήρς Χατζάκης απάντησε: «Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων… Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε!

«Χείμαρρος» ο αδερφός του Λιγνάδη κατά του Σωτήρη Χατζάκη: «Υποκρισία, ψευδολογία, χυδαιότητα»

Λιάγκας για Ντενίση: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Πρώτη φορά δε με καλεί…» - Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved