Media

Σασμός: Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή που ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα! (video)

Gossip-tv Team

Σασμός: Απόψε το βράδυ (8/12) θα δούμε και πάλι πολλές εξελίξεις στις ιστορίες των ηρώων της αγαπημένης σειράς. 

Μία από τις σημαντικότερες όμως θα έχουν να κάνουν με τον Πέτρο και τη Σεμίνα οι οποίοι έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί.

Μετά και την απόφαση της Σεμίνας να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο ξενοδοχείο και να απαγκιστρωθεί από τον Διονύση που ναι μεν την είχε βοηθήσει αλλά συγχρόνως την καταδυνάστευε, το ζευγάρι είναι ελεύθερο να ζήσει τον έρωτά του χωρίς φόβο.

Μάλιστα, η Σεμίνα, όπως θα δούμε απόψε, θα κάνει πρόταση στον Πέτρο να μείνει μαζί της στο σπίτι της για να πάνε ένα βήμα πιο κάτω τη σχέση τους, όμως εκείνος θα κάνει ένα ακόμα πιο μεγάλο βήμα, κάνοντάς της πρόταση γάμου.

Μάλιστα, η Σεμίνα, θα απαντήσει θετικά στην πρότασή του και εκείνος, επειδή δεν έχει προνοήσει να της πάρει δαχτυλίδι, θα βγάλει το σκουλαρίκι του και θα το περάσει στο χέρι της, επισφραγίζοντας έτσι την όμορφη αυτή στιγμή τους.

Όσο για τις υπόλοιπες ιστορίες που εκτυλίσσονται στη σειρά, θα δούμε επίσης πως ένα τρακάρισμα θα γίνει αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση, στην καντίνα της Άσπας, θα αλλάξει τα συναισθήματά τους.

Κόντρα μεταξύ Αστέρη και Μαθιού για την Αργυρώ. Ο Αστέρης του λέει ότι δεν έκανε έγκλημα. Δεν σκότωσε… Αγάπησε… Ο Μαθιός προβληματισμένος και πιο μαλακωμένος αυτή τη φορά.

Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή.

Την ίδια ώρα ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή που ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα:

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης: «Το spoiler για τον Σασμό είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι» (Video)

Σασμός: Ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι και το κάνω μέχρι και σήμερα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved