Media

Βλαβιανού κατά Κάβουρα: «Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και μια κυρία λέει «έγινε από μένα»»

Gossip-tv Team

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Mega καλημέρα για το εργασιακό bullying που έχει βιώσει και δεν δίστασε να «πετάξει και τα βέλη» της στη Βίκυ Κάβουρα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Οι άνδρες με ζήλευαν πολύ, μάλλον γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω. Με τον σύζυγό μου έμεινα 1,5 χρόνο. Στην παράσταση συμπρωταγωνιστώ με την κόρη μου, είχα άγχος για τη Μαρία, αλλά είχε ενδιαφέρον. Όταν γέννησε η κόρη μου ήμουν μέσα στον τοκετό. Είχα πανικοβληθεί, εκείνη ήταν πολύ ψύχραιμη. Το εγγονάκι είναι γλύκας. Τον λέω “Νίνο” από το Νικόλας και με έλεγε γιαγιά και του το έκοψα. Βρήκα πολλές δυσκολίες από νοοτροπίες και συνεργασίες στην πορεία μου κι ένιωθα άβολα όταν μου είπε η κόρη μου ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός»!

Για το εργασιακό bullying, υπογράμμισε: «Έχω ζήσει το εργασιακό bullying. Συγκεκριμένος άνθρωπος με απέκλειε για πολλά χρόνια από δουλειές. Απογοητευόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο να τα παρατήσω γιατί είχα ένα παιδί και φυσικά μου άρεσε η δουλειά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν εύκολος συνεργάτης. Εγώ είχα απομακρυνθεί 18 χρόνια για συγκεκριμένους λόγους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα με αφορμή την αποχώρησή της από παράσταση: «Ότι θα πληρώνονται οι πρόβες είναι παραφιλολογία. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες είναι πάγιο αίτημα, το οποίο δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα. Κάθονται συνάδελφοι και συζητούν για τις πρόβες, τρέχουν στα υπουργεία και ξαφνικά μια συνάδελφος να λέει «έγινε από εμένα». Η ίδια το είπε αυτό;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Νικολέττα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις είναι ιδιαίτερος ο άνθρωπος»!

Βλαβιανού: Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρόνια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved