Media

Ξέσπασε ο Γιώργος Μουκίδης για τα όσα έλεγαν για τον Τράγκα: «Είναι καραγκιοζιλίκια και σκουπίδια»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ξέσπασε κατά αυτών που παρακάλαγαν να πεθάνει ο Γιώργος Τράγκας.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τράγκα από κορονοϊό κάνει το γύρω της Ελλάδας. Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», ενώ είχε μπει και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, καθώς είχε επιδεινωθεί και η νεφρική του λειτουργία.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο στενός φίλος του Γιώργου Τράγκα, Γιώργος Μουκίδης και ξέσπασε κατά αυτών που παρακάλαγαν να πεθάνει ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα είπε: «Διάβασα κάτι τραγικά σχόλια κάποιων δικηγόρων από τη Θεσσαλονίκη που γελούσαν και έλεγαν ανεμβολίαστος. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και σκουπίδια και είναι απαράδεκτο να υπάρχουν. Ποιος παρακαλεί να πεθάνει; Και για να δικαιωθούν ποιοι; Είναι τραγικό αυτό. Είμαστε καλά;»

Και πρόσθεσε: «Μίλησα μαζί του δύο ημέρες πριν διασωληνωθεί. Πολύ λίγο, για δευτερόλεπτα. Μου λέει το παλεύω και μου είπε μην ανησυχείς το παλεύω, απλά δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Τον άκουσα καλά. Γνωριστήκαμε πριν από περίπου ένα μήνα, γιατί μου πρότεινε να αναλάβω τον τομέα πολιτισμού και του είπα πως δέχομαι».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία και το τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα

Γιώργος Τράγκας: Οι τρεις γάμοι με την ίδια γυναίκα (Photos)

Η αποκάλυψη του προσωπικού γιατρού του Τράγκα που άφησε άναυδη την Καινούργιου (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved