Γιώργος Τράγκας: Οι τρεις γάμοι με την ίδια γυναίκα (Photos)
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Οι τρεις γάμοι με την ίδια γυναίκα (Photos)

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Τρίτης (14.12), στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, έχοντας δώσει μάχη με τον κορονοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Σωτηρία

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους που έγραψε τη δική του ιστορία με τα ραδιοφωνικά σόου σχολιάζοντας γλαφυρά την επικαιρότητα, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό!

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1949 στις φτωχογειτονιές του Μεταξουργείου.

Ο πατέρας του ήταν γυναικολόγος αλλά ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να ακολουθήσει το επάγγελμά του. Από μικρό τον είχε κερδίσει η δημοσιογραφία.

.

Ο δημοσιογράφος είχε παντρευτεί τρεις φορές την ίδια γυναίκα, την Μαρία Καρρά η οποία νόσησε και εκείνη αλλά το πέρασε πιο ελαφριά!

Όπως είχε αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος στις 30 Ιουλίου 2019, στο YouTube, «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

Ο δημοσιογράφος είχε πει: «Ζούσα το δικό μου hangover, χωρίς σε αυτό να υπάρχει ξύπνημα σε ταράτσα. Μόνο που εγώ δεν πήγα στο Λας Βέγκας για να κάνω με τους φίλους μου bachelor party πριν παντρευτώ. Ήμουν ήδη δύο φορές παντρεμένος με τη Μαρία Καρρά (με πολιτικό και ορθόδοξο γάμο). Απλώς είχα μια τρελή παρόρμηση να με παντρέψει ο... Έλβις Πρίσλεϊ και να κάνω ένα ρεπορτάζ για τη βιομηχανία γάμων στην πολύχρωμη πόλη. Αυτό, όπως ένα νόμισμα, έχει δύο όψεις. Από τη μια έχει πλάκα, από την άλλη φορτώνεις στο συζυγικό ιστορικό σου μία ακόμη γαμήλια τελετή και πολλούς όρκους, που άντε μετά να ξεχάσεις».

«Όλα άρχισαν ένα βράδυ στο Μανχάταν, έπειτα από μια συνέντευξη που έδωσα στον Hellas FM. Τότε έριξα την ιδέα να πάμε για πρώτη φορά στη Δυτική Ακτή. Αν και δεν είμαι τζογαδόρος, σκέφτηκα να περάσουμε από το Λας Βέγκας και μετά να διασχίσουμε την έρημο Μοχάβε και να πάμε στο Λος Αντζελες. Το κρασί, τα φώτα και η ατμόσφαιρα στη Νέα Υόρκη γέννησαν την τρελή ιδέα: Να κάνουμε έναν γάμο στην πρωτεύουσα του τζόγου και μαζί ένα ρεπορτάζ για την παγκόσμια βιομηχανία γάμων που δουλεύει πυρετωδώς στο Βέγκας και γεννάει κάθε τόσο ειδήσεις για επώνυμους που παντρεύονται με την ευλογία του Έλβις».

«Ένας γάμος ή μια ανανέωση όρκων στο Βέγκας είναι μια πολύ γρήγορη και μεσαίου κόστους διαδικασία. Υπάρχει ένα ειδικό site Διεύθυνσης Αδειών Γάμων, στο οποίο κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά και ορίζεις πότε θα γίνει η τελετή, αναφέροντας βέβαια όλα τα στοιχεία σου. Υπάρχουν δύο πονηρά ερωτήματα: "Έχεις παντρευτεί ξανά;" και "Πότε πήρες διαζύγιο;"», ενώ τονίζει πως το κόστος δεν είναι απλησίαστο, αφού κυμαίνεται από τα 260 έως τα 300 δολάρια. «Σε αυτά περιλαμβάνεται η λιμουζίνα που σε παίρνει και σε επιστρέφει στο ξενοδοχείο, μια σειρά από φωτογραφίες, που δεν είναι και οι καλύτερες, και ένα DVD του γάμου» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τράγκας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Πέθανε από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved