Media

Μαρίνα Πατούλη για Δέσποινα Βανδή: «Δεν με στεναχώρησε, είναι αδιάφορη» (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον γιο της, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή!

Η Μαρίνα Πατούλη τόνισε:«Ο γιος μου πηγαίνει Β΄Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε αρχικά για τον 17χρονο Αλέξανδρο.

Και πρόσθεσε: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες».

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί».

Και τόνισε: «Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω. Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε».

Και υπογράμμισε:: «Η Μαρίνα Πατούλη είναι καλά, δημιουργεί, χαίρεται τη ζωή και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα σε όλα τα επίπεδα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Πουλάκης! «Είχα έρθει σε ρήξη με τον Λιγνάδη! Είδα πράγματα και απομακρύνθηκα»

Τρεις νέες υποθέσεις με προσωπικά βίντεο - Όσα είπε ο Λύτρας στο MEGA Καλημέρα (Video)

Ράδιο Αρβύλα: Πότε θα βγει ξανά στον αέρα η εκπομπή του ΑΝΤ1; Οι αλλαγές που ετοιμάζουν (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved