Media

Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αποκαλύπτει το πως διακινήθηκαν τα βίντεο

Gossip-tv Team

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει πέρασει μεγάλες διαστάσεις καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες καταγγελίες. Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα ροζ βίντεο.

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» μίλησε η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιοτόπουλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς την πλησίασαν κι άλλες πρώην κοπέλες του παρουσιαστή καθώς είχαν υπόνοια ότι κυκλοφόρησαν ροζ βίντεο και με τις ίδιες και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο διακίνησης των βίντεο αυτών από τον Στάθη Παναγιοτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες γυναίκες που είχαν σχετιστεί ερωτικά με τον κ. Παναγιωτόπουλο και έχουν υπόνοιες ότι μπορεί να κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού».

Και πρόσθεσε:«Ό,τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να ‘’κατέβουν’’ τα βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν μόνο από την εντολέα και μόνο από εμένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν ‘’κατέβει’’ όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες γιατί έγιναν αναδημοσιεύσεις και σε άλλες ιστοσελίδες. Ο καθένας που μπαίνει σε αυτές τις σελίδες μπορεί να ‘’κατεβάσει’’ το βίντεο, να το αποθηκεύσει και στη συνέχεια να το αναδημοσιεύσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Μορφούλα Ντώνα:Ένιωσα άσχημα με τις δηλώσεις του Πετρούνια. Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική

Νίκος Βουρλιώτης: Η περιπέτεια του με τον κορονοϊό και το μεγάλο του άγχος (video)

Μάρα Δαρμουσλή: Γεννά από μέρα σε μέρα και άνοιξε το σπίτι της στο Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved