Media

Γιώργος Λιανός: Η συγκατοίκηση με τον Αργυρό και το περιστατικό που θα γράψει στην αυτοβιογραφία του

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό όπως τον γνώρισε εκείνος όταν ήταν και οι δύο στο Fame Story και αποκάλυψε στο podcast Showbiz o’ clock με την Διονυσία Ζαπατίνα και τη Κατερίνα Ζαζάνη ένα από τα περιστατικά όταν συγκατοίκησαν που αν γράψει την αυτογραφία του σίγουρα θα τα αναφέρει!

Για την περίοδο συγκατοίκησης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε: «Με τον Κωνσταντίνο τα λέγαμε, κάναμε και παρέα. Μείναμε και μαζί, ήταν μια περίοδος που ίσως να τη γράψω αργότερα στην αυτοβιογραφία μου. Ο Κωνσταντίνος άρεσε στα κορίτσια από παλιά. Δηλαδή πήγαμε να μείνουμε δύο αλλά δεν ήμασταν ποτέ δύο. Μάτι δεν έκλεισα».

Και αποκάλυψε: «Πέρυσι σκεφτόμασταν με τη σύντροφό μου τι θα κάνουμε το καλοκαίρι, εγώ είχα την ανάγκη απλά να “αράξω” στο χωριό. Το συζητήσαμε και το δέχτηκε! Καθίσαμε ένα μήνα στο χωριό. Η μανούλα θα σε ρωτήσει από το βράδυ τι θέλετε να φάτε την επόμενη ημέρα, γιατί θα πάμε στην παραλία και θα γυρίσουμε μεσημέρι, τα παιδιά θα πάνε στην πλατεία… Η μαγεία της πλατείας είναι ο τίτλος του καλοκαιριού».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα, δείτε το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η πρεμιέρα και οι αλλαγές στο παιχνίδι

Survivor: Στον αέρα τα πρώτα πλάνα! Τα γαρύφαλλα του Βαλάντη, η κουτάλα του Ρουβά και το... στέμμα

Survivor: Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι εντυπωσιακές αναλογίες, το ύψος, η ηλικία και το kick boxing

Απόστολος Ρουβάς: Η ηλικία, η σχέση που δεν οδηγήθηκε σε γάμο και η συμμετοχή στο Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved