Απόστολος Ρουβάς: Η ηλικία, η σχέση που δεν οδηγήθηκε σε γάμο και η συμμετοχή στο Survivor
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Η ηλικία, η σχέση που δεν οδηγήθηκε σε γάμο και η συμμετοχή στο Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι έτοιμος να μας καταπλήξει με τις ικανότητες του μέσα από το Survivor.

Τον Απόστολο Ρουβά, τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή, «Πάμε Δανάη» και έχει κερδίσει επάξια την καρδιά του κοινού, τόσο με την ομορφιά του, όσο και με τις καθημερινές συνταγές του.

Αυτό που θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα είναι την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες μέσα από το «The Voice» αποκάλυψε άθελα του, την συμμετοχή του Αποστόλη στο Survivor.

Ηλικία

Ο Αποστόλης Ρουβάς είναι 44 ετών, Ταύρος στο ζώδιο, μεγάλωσε στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν για πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μαιτρ σε μαγαζιά του νησιού. Ήρθε στην Αθήνα πριν 8 χρόνια και η αγάπη του για το φαγητό του χάρισε τη στήλη της μαγειρικής σε τηλεοπτική, πρωινή εκπομπή, όπου οι συνταγές του γίνονταν ανάρπαστες.

Η σχέση που δεν οδηγήθηκε σε γάμο

Ο Αποστόλης Ρουβάς σε συνέντευξη του είχε μιλήσει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής και πως στο παρελθόν είχε αρραβωνιαστεί.

«Ζω μόνος μου. Μια χαρά είναι η εργένικη ζωή. Σε γάμο δεν έχω φθάσει, αλλά έχω κάνει έναν αρραβώνα. Ήταν μια τυπική διαδικασία για να μετακινηθούμε και να μείνουμε μαζί. Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις», είχε δηλώσει ο σεφ χαρακτηριστικά.

Η συμμετοχή στο Survivor

Ο Απόστολος πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς ήθελε να ζήσει αυτή την εμπειρία και να ξεπεράσει τα όρια του. Είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη για να κερδίσει η ομάδα του έπαθλα ώστε να ανταπεξέλθουν εύκολα στις δυσκολίες του νησιού.

Το γευστικό του ταλέντο θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην ομάδα του, καθώς επιτέλους στο καζάνι της παραλίας θα σιγοβράσει φακόρυζο… al dente

Kαι αν νομίζετε πως μόνο ο λευκός σκούφος του θα βοηθήσει, να σας ενημερώσουμε πως είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες, το καράτε, το kick boxing, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους latin χορούς.

Όπως καταλαβαίνετε όχι μόνο βρίσκεται σε ανεβασμένη φυσική κατάσταση, αλλά και στο πάρτι της ένωσης θα μάθει λάτιν σε όλους.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Κώνστα: Η πρόταση να πάει στο Survivor και η ανησυχία της για τον πρώην της Λάμπρο Κωνσταντάρα

Survivor: Αρσενίου και Σοϊλέδης ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο; Όλες οι λεπτομέρειες

Γκρέκου: «Ο Βαλάντης αγχωνόταν μην βρουν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του και δεν μπει στο Survivor»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved