Media

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο- Καταιγιστικές εξελίξεις

Gossip-tv Team

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς δεν σταματούν ποτε και το σημερινό επεισόδιο (27-12) υα ρίξει φως σε πολλά ερωτηματικά, ενώ θα φέρει και μεγάλες ανατροπές.

Είναι η σχεδόν καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, η οποία, όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο πιο μεγάλες είναι και οι εξελίξεις, με αποτέλεσμα να αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, ιδιαίτερα στο Twitter, όπου κάθε βράδυ στήνεται πάρτι στα σχόλια, με τους χρήστες να παίρνουν μέρος στις εξελίξεις, να σχολιάζουν, ενώ τις περισσότερες φορές διαφωνούν έντονα με ο, τι συμβαίνει.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (27-12) οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς στην Αερόπολη, ειδικά μετά την ανακάλυψη του Λυκούργου ότι ο Φίλιππος θα παντρευτεί την Βασιλική. Στο προηγούμενο επεισόδιο μάλιστα είδαμε τον Φίλιππο να του τα παραδέχεται όλα και να του ζητάει να μην μάθει τίποτα η μητέρα του, γιατί αλλιώς θα πάρει την Βασιλική και θα εξαφανιστούν.

Μέσα σε όλα η Μαργαρίτα συναντά την Βασιλική τυχαία στον δρόμο και την παρακαλεί να επικοινωνήσει με τους δικούς της, οι οποίοι την ψάχνουν και έχουν ανησυχήσει πολύ για το που μπορεί εκείνη να βρίσκεται. Σήμερα όμως όλα αποκαλύπτονται. Ο Λυκούργος θα πει στην Χάιδω την αλήθεια για τη σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής, αλλά και για την εγκυμοσύνη, με την ίδια να μένει έκπληκτη,

Παράλληλα, η Αθηνά είναι ακόμα ένας χαρακτήρας, που βλέπουμε τον κόσμο της να γκρεμίζεται, αφού η ταυτότητα της μητέρας της αποκαλύφθηκε και δεν μπορεί να κρύψει το μεγάλο μυστικό για τον φόνο και την ποινή φυλάκισης που εκείνη είχε εκτελέσει στο παρελθόν.

Τέλος, η Ιουλία και ο Ισίδωρος φαίνεται να πέφτουν θύματα ληστείας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού οι σκηνές δείχνουν τους ίδιους να είναι φιμωμένοι και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Τι άλλο ακόμα περιμένει τους κάτοικους της Αερόπολής;

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από τη Γη της Ελιάς στο παραπάνω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

H Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη Μπάρκα με το spoiler - «Πες μου διαλύεται o γάμος;»

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη μετά το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει spoiler: «Γιώργης και Στάθης θα έρθουν αντιμέτωποι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved