Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι η ψυχολογική του κατάσταση αφού αφέθηκε ελεύθερος (Video)

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του αλλά και τη στήριξη που έχει από την οικογένειά του.

Ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, ο Γιώργος Δακουράς, είπε: «Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί κατέστη εφικτό να κρατήσουμε την υπόθεση σε αυτό το στάδιο της ανάκριση, δεδομένης της άσκησης της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τις δύο τελευταία πράξεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της ανάκρισης να γίνει κατανοητό ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις ή ύποπτος φυγής».

Και πρόσθεσε: «Πέρα από την ικανοποίηση που νιώθει αφού αφέθηκε ελεύθερος. Το πως είναι ένας άνθρωπος που κρατήθηκε για δύο κακουργήματα, είναι αυτονόητο πως μπορεί να νιώθει. Όσο και αν κατηγορήθηκε για συμπεριφορές που πραγματικά έχουν ιδιαίτερη απαξία, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη νέα απολογία

Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση - Kρατούμενος για την άλλη

Παναγιωτόπουλος: Νέα μήνυση κατά του παρουσιαστή - Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved