Media

Super Κατερίνα: Ο Δανίκας απαντά για το κείμενο που προκάλεσε σάλο-«Αν παρεξηγήθηκα ζητάω συγγνώμη»

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Δανίκας ήταν στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για το άρθρο του που προκάλεσε αντιδράσεις σχετικά  με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με πρώην συντρόφους του χωρίς την έγκρισή τους.

Ο Δημήτρης Δανίκας έγραψε μεταξύ άλλων στο άρθρο του:: «Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν».

Σήμερα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε τι εννοούσε στο άρθρο του και ζήτησε συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε.

Ο Δανίκας είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Όταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο, όταν δεν εμβολιάζομαι κινδυνεύω να πεθάνω. Ο κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας. Όμως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να ξέρει ποιον βάζει στο κραβάτι. Η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα, αυτό πιστεύω εγώ. Την θεωρώ υπεύθυνο άτομο, οπότε ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνάει από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία; Η βασική ευθύνη είναι δική του».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν παρεξηγήθηκα ζητάω συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι η ψυχολογική του κατάσταση αφού αφέθηκε ελεύθερος (Video)

Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη έξοδος χέρι χέρι με την γυναίκα του, μία μέρα αφού αφέθηκε ελεύθερος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved